ភ្ញៀវប្រចាំថ្ងៃរបស់វិទ្យុយើងនៅថ្ងៃនេះគឺលោកបណ្ឌិត យ៉ងសាំង កុមារ នាយកមជ្ឈមណ្ឌលសិក្សានិងអភិវឌ្ឍន៍កសិកម្មហៅកាត់ថា CEDAC ។ ក្នុងកិច្ចសម្ភាសន៍ជាមួយវិទ្យុបារាំងអន្តរជាតិ លោក យ៉ងសាំង កុមារ បានបញ្ជាក់ថា
កាលពីមុននៅពេលគេនិយាយពីអង្ករដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងគេក្នុងពិភពលោក គេតែងនិយាយពីអង្ករថៃ តែឥឡូវ គេនាំគ្នានិយាយពីអង្ករកម្ពុជាវិញម្តង។ លោកបានសំណូមពរថា កសិករខ្មែរគួរងាកមកធ្វើពូជស្រូវក្រអូបដែលមានទីផ្សារដើម្បីលក់បានតម្លៃខ្ពស់។ សូមអញ្ជើញស្តាប់កិច្ចសម្ភាសន៍របស់ ប៉ែន បូណា ជាមួយលោក យ៉ងសាំង កុមារ ដូចតទៅ៖
ចុចលីងដើម្បីស្តាប់ ពិស្តារ ប្រភព៖RFI